Allergiaoireita, Aivastelua, Flunssaa? Apua Homeopatiasta!Flunssa miten homeopatia voi auttaa flunssaan ja allergiaanTutkimusten mukaan allergiasta kärsivien osuus väestöstämme kasvaa. Tämä on johtanut allergialääkkeiden räjähdysmäiseen kysynnänkasvuun viime vuosina. Allergiakausi alkaa Maaliskuussa, jolloin usein myös katupöly aiheuttaa oireita - ja huhtikuussa alkavatkin koivun kukintaoireet. Kesällä kukkivat heinät ja syksyllä homeitiöt kiusaavat niille herkistyneitä.

Allergiaoireita ovat silmien kutina, punotus ja turpoamiaminen, aivastelu, nenän vuotaminen, mahdollisesti myös kurkun kutina. Allerginen nuha on runsasta, kirkasta ja vetistä. Allergia itsessään väsyttää, mutta varsinkin antihistamiinit tekevät sitä!

 

 

 

HOMEOPATIA ALLERGIANHOIDOSSA

Siitepölyallergian homeopaattinen hoito kannattaa yleensä aloittaa jo Tammi- Helmikuussa. Näin elimistö ehtii vahvistua ennen allergiaa aiheuttavien kasvien kukintaa. Jos allergia on kestänyt vuosia, niin allergian homeopaattinen hoito saattaa viedä parikin vuotta, jotta päästään täysin oireettomaksi.

Toki homeopaattiset valmisteet käyvät akuutistikin allergiaoireita lievittämään. Arnica:n Homeopaatit ovat hoitaneet tuhansia potilaita täysin oireettomiksi ja on ilo huomata erittäin positiivisia tuloksia jopa niiden asiakkaiden kohdalla, jotka ovat kertoneet aikaisemmin olleensa hyvinkin polyallergisia. Useinmissa tapauksissa homeopaattisen hoidon teho näkyy jo parissa viikossa!

Homeopaattiset valmisteet ovat lääkevalmisteita, joiden rekisteröintiä Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus valvoo. Ne sisältävät yrttejä, metalleja, suoloja; myös aineita, jotka laimentamattomina olisivat toksisia eli myrkyllisiä. Homeopaattiset lääkkeet valmistetaan standardisoidun farmacopean HAB:n (Homeopathische Arzeneimittel Buch) mukaan.
 

FLUNSSAN NUJERTAMINEN HOMEOPATIALLA

Homeopatiasta saat myös apua flunssan eri vaiheissa sen vaihteleviin oireiluihin. Kun vaan pidät mielessäsi, että aina kun tukkoisuus vaihtuu nuhaisuudeksi tai kuiva yskä rohisevaksi tai jatkuva kova kuume vaihtelevaksi pikku lämpöilyksi, jne. myös kyseisessä tilanteessa tarvitsemasi lääkeaine vaihtuu toiseksi.

Käyttökelpoisia lääkeaineita flunssaan on kymmeniä! Voit hankkia valmisteet erikseen tai ostaa esim. Arnica:n Homeopaattisen Kotiapteekin, joka sisältää tehokkaita aineita myös flunssan hoitoon. Flunssakauden kotiapteekissa kannattaisi pitää ainakin Aconitum, Arsenicum, Belladonna, Nux-vomica ja Pulsatilla. Homeopatian ammattilaisemme auttavat Sinua mielellään asiassa!

RUOKAVALIO

Maitoa kannatta vältellä, koska se lisää liman muodostumista ja ylläpitää tulehduksia. Liman muodostumista lisäävät myös vehnä ja suklaa (etenkin maitosuklaa – pieni määrä tummaa on ok). Kokeile maitotuotteiden sijaan vaikkapa kaurajuomaa ja riisijuomaa. Hapanmaitotuotteet sopivat maitoa paremmin.

Lisää ruokavalioosi myös paljon vihreää (Vicolon -maitohappobakteerit), kuten Spiruliinaa ja Chlorellaa.

ITSEHOITO

Itsehoidolla voidaan tehokkaasti vaikuttaa oireisiin ja niiden ehkäisyyn. Kokeile nyt Homeopatiakeskus Arnica:n kehittämää tukiohjelmaa. Suosittelemme varaamaan vastaanotto- tai etäajan koulutetuille ammattilaisillemme.

  • Ajanvaraus:
   • Yli 20 paikkakuntaa (0400-413 383)
    • Puhelin- / ZOOM -videokonsultaatiot
    • Vastaanotot  

 

Lääketieteellinen vastuuvapauslauseke:

Tällä sivustolla annettuja tietoja ei ole tarkoitettu diagnosoimaan, hoitamaan, parantamaan tai ehkäisemään sairauksia. Sivun tiedot eivät korvaa terveydenhuollon ammattilaisen kanssa tapahtuvaa vastaanottoa tai konsultaatiota, eikä niitä pidä tulkita lääketieteellisenä neuvona. Nämä nettisivut on tarkoitettu lisäämään tietoisuutta ja ymmärrystä homeopatiasta.

 

Arnican Homeopaatit

Huomioittehan, että parhaan avun oireisiinne saatte varaamalla henkilökohtaisen vastaanotto- ja puhelinajan 
Homeopatiakeskus Arnica:sta: 040 - 718 1893.

  

Ajanvaraus

Homeopatia ajanvaraus - Espoo, Helsinki, Lahti, Kouvola, Lappeenranta, Joensuu, Kuopio, Jyväskylä, Oulu, Kemi, Kerava, Lohja, Salo, Vaasa, Pori, HämeenlinnaAJANVARAUS
040-718 1893