HENKILÖTIETOLOMAKE

Arnica Homeopatiakeskus

OLEMME ILOISIA AJANVARAUKSESTASI!

Täytä tämä lomake ja lähetä se meille sen jälkeen, kun olet varannut ensin ajan puhelimitse. Vasta lähettämällä tämän lomakkeen, vahvistat varauksesi. Mikäli Sinulla on lahjakortti, otathan sen mukaan tulostettuna vastaanotollemme!

Vastaanotto kestää n. 30 min, jonka aikana Homeopaattimme suorittaa Iiris- ja hivenaineanalyysin (valinnainen), sekä laatii 7 -8 vk kestävän yksilöllisen tukiohjelman. Homeopaattiset valmisteet ovat hankittavissa suoraan vastaanotoltamme.

AJANVARAUKSET::

  • Espoo 040 - 718 1893
  • Jyväskylä 0400 - 413 383
  • Oulu 0400 - 413 383
  • Kuopio 0400 - 413 383
  • Turku 0400 - 413 383

TÄYTÄ LOMAKE:

Ole hyvä ja kirjoita nimesi.
Virheellinen email-osoite
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Vain numeroita
Invalid Input
Invalid Input
Kirjoita varaamasi kellonaika
Valitse haluatko käyttää tarjouksen hyväksesi

Ehdot:

Jos asiakas peruu ajanvarauksensa alle 24h ennen varaamaansa aikaa, mahdollinen lahjakortti katsotaan kokonaan käytetyksi. Näissä tapauksissa, kuten myös peruuttamattomista normaalivarauksista, Arnica Homeopatiakeskuksella on oikeus periä asiakkaalta normaali vastaanottomaksu 59,00 eur.

Asiakasrekisteri:

Asiakastietonne talletetaan suostumuksenne perusteella rekisteriin, jota pitää Arnica Homeopatiakeskus. Asiakastietonne ovat salassa pidettäviä. Hoitosuhteeseenne liittyen niitä voidaan suostumuksenne perusteella käyttää vain Arnica Homeopatiakeskuksessa. Muille niitä luovutetaan vain lakiin perustuen tai luvallanne. Teillä on mahdollisuus tarkistaa rekisteriimme talletetut Teitä koskevat tiedot henkilökohtaisen käynnin yhteydessä tai kirjallisella pyynnöllä. Samoin Teillä on oikeus vaatia korjattavaksi rekisterissämme oleva virheellinen tieto tai peruuttaa antamanne suostumus tietojenne luovuttamiseen tai rajata sitä. Lisätietoja saa henkilökunnaltamme. Henkilötietolomakkeen täyttäneet lisätään myös uutiskirjeemme postituslistalle. Halutessanne voitte peruuttaa uutiskirjetilauksen Uutiskirjeen lopussa olevalla Peruuta uutiskirje (unsubscribe) linkin avulla.